DeLimes Netwerkmiddag 5 april 2024 in Amsterdam

Uitnodiging Netwerkmiddag

Soms kan het kleinste zetje … Onder dat motto organiseren we op vrijdagmiddag 5 april weer een lekker ouderwetse netwerkmiddag. In Amsterdam dit keer en de werkvorm is het maken van mini-stories; kleine verhaaltjes met grote potentie tot verandering. De boel is immers aardig instabiel en dan kan het kleinste verhaaltje… . (kleine oorzaken, grote gevolgen). We mogen daarbij gebruik maken van kunstenaarsatelier en de inspiratie van onze eigen communicatieactiviste Esther Barfoot.

Deze netwerkmiddag is tevens het slot van de 30ste Rijnlandweek. Ook ouderwets, hoewel we dat sinds corona niet meer hebben gedaan. Nieuw is echter dat de Rijnlandweek tegenwoordig een terugkomdag heeft. De groep is in januari een week in Hoevelaken geweest en maakte veel meters, zoals wij dat noemen. We zijn daarom erg benieuwd wat drie maanden weerbarstige praktijk hen gebracht heeft. We vragen hen dat om te zetten in mini-stories. Dat zijn korte verhaaltjes in bijpassende vorm en taal.

Tijdens de netwerkmiddag gaan we op basis van die mini-stories het gesprek aan. Je bent zeer nadrukkelijk uitgenodigd ervan te leren en er je eigen ervaring en kennis aan toe te voegen. Immers, alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Verder bij het weer Rijnlands maken van Nederland (wat scheelt het nog?).

Opgeven kan als altijd met een email naar secretariaat@delimes.nl Je krijgt dan een ticket dat je nodig hebt om het Kunstcentrum binnen te komen. Tevens krijg je dan het adres, de routebeschrijving en ov-mogelijkheden, alsmede parkeeraanwijzingen. De netwerkmiddag duurt van 14:00 tot 17:00 en er is een borrel.

Toegang is zoals altijd gratis. Alleen de email is verplicht. Wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd om de stichting (Stichting DeLimes, die bestaat nog) die dit mogelijk maakt in leven te houden. Als richtprijs hanteren we de kosten gedeeld door het aantal deelnemers. Meer of minder mag ook.

Dus kom massaal. Maar vol is vol.

Jaap Peters en Harold Janssen

secretariaat@delimes.nl